Overleg

OVERLEG: GESTRUCTUREERD VERGADEREN EN MAILEN OF BERICHTEN 

Met een goed beleid rond vergaderen en elektronische mails optimaliseren we de afstemming tussen mensen onderling zodanig dat het werk prettig geregeld wordt. Het zorgt dat iedereen betrokken blijft bij de organisatie en haar doelstellingen.

Op een tijdsefficiënte manier organiseren we overleg dat mensen goesting geeft.

“Nee en ja zijn vlug gezegd, maar vergen veel overleg.” 

Baltasar Gracián

Overleg vertalen naar jouw organisatie


Met een communicatiecharter brengen we iedereen op dezelfde lijn.

Vergaderen

Ondanks een niet aflatende stroom van vergaderingen, klagen velen dat er te weinig afstemming is binnen de organisatie.

Slecht georganiseerde meetings worden als nutteloos tijdsverlies ervaren dat mensen van hun echte werk afhoudt. Wij leiden medewerkers op in effectief vergaderen en begeleiden hen zodat iedere meeting productief wordt.

Vergaderstromen

Een organisatie is geen statisch gegeven. Het moet in beweging blijven, wil het groeien en succeservaringen kennen. Doelstellingen, planningen en acties dienen met regelmaat bijgestuurd worden op basis van dagelijkse uitdagingen en opportuniteiten. Dit vertaalt zich in een continue, repetitieve stroom aan overleg.
WidePeak ontwerpt de verschillende vergaderstromen waarmee jij je doelstellingen behaalt.

Communicatie

Kenniswerkers geven aan overweldigd te zijn door de dagelijkse hoeveelheid e-mails en chats. Hoe groter de onderlinge afhankelijkheid tussen medewerkers, hoe groter de communicatiedruk.
Willen we onze medewerkers meer productieve tijd schenken, dan moeten we het communicatiesysteem onder de loep nemen. WidePeak brengt de onderliggende oorzaken aan het licht en lost ze samen met jou op.